Piani Epoxy


Uw specialist in riviertafels - epoxytafels op maat, iedere tafel is uniek. U kiest de houtsoort, de bladdikte, de afmetingen, de epoxy-kleur en de tafelpoten.

Piani Epoxy, uw leverancier voor unieke meubels op maat! In een omgeving waar gastvrijheid en persoonlijke ambiance de boventoon voeren, is de
juiste inrichting doorslaggevend. Piani Epoxy verrijkt ruimtes waar mensen genieten, werken en wonen.Wij zijn een Nederlandse producent van unieke meubelen, gevestigd in de provincie Groningen. Onze exclusieve meubelen worden met name toegepast in hotels, restaurants, bars, clubs, lobby’s, galerieën, kantoren en woningbouw in het hogere segment. Piani Epoxy is opgericht in 2018, bestaande uit een team wat thuis is en veel ervaring heeft binnen het vakgebied metaal en houtbewerking. Onze passie ligt bij het produceren van maatwerk meubelen. We zijn altijd opzoek naar nieuwe producten en creëren nieuwe trends op het gebied van meubels. Na meerdere experimenten te hebben uitgevoerd met epoxy giethars maakt Piani Epoxy vandaag de dag exclusieve epoxy meubelen en riviertafels. Kenmerkend voor Piani Epoxy is de prachtige vormgeving, gerealiseerd door onze eigen designafdeling. Ook de volledige productie vindt plaats in eigen beheer. We staan garant voor een hoogwaardige afwerking en maken uitsluitend gebruik van a merken. Wij bieden daarom te allen tijde een puur, stijlvol en tijdloos product, passend in elk interieur. Middels onze connecties en inkoopkanalen is onze werksnelheid zeer snel en secuur waardoor Piani Epoxy binnen een aanzienlijke periode u van een epoxy tafel op maat kan voorzien. Dankzij onze innovatiekracht, eigen faciliteiten, hoge kwaliteit en klantbeleving met een hoogwaardig eindproduct als eindresultaat is de sleutel tot succes. Wij nemen u mee in het gehele proces, van ontwerp tot samen bij u thuis op locatie de laatste schroef aandraaien. Tussentijdse contactmomenten met video’s hoe wij uw meubel maken tot het moment suprême is een prachtige beleving waar wij u graag bij betrekken. Mede door onze werkwijze, unieke producten en ervaring is dit zeker een reden om verdere informatie bij ons aan te vragen! Wie weet heeft u straks ook een prachtige design tafel in uw woning, restaurant of bar staan.Uw Epoxy tafel op maat !

T +31 (0) 624727189      E- info@piani-epoxy.nl

Wij helpen u graag verder.Bezoekadres

Ulgersmaweg 137-4
9731 BR Groningen
T: +31 (0) 624727189
E: info@piani-epoxy.nl